Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Over Ons

Mogen wij u even voorstellen aan de mensen achter Culinair Centrum Beverwijk:

Tineke Hendrikse, verzorgt de lessen patisserie en de workshops taartdecoreren.
Fred Colli, ( CV ) is belast met de dagelijkse leiding en is docent koken en patisserie.
Lucy Moermond, financiële,- en studenten administratie is gastvrouw tijdens de koksopleiding.
Robèrt Verweij, ( CV ) TVkok en vinoloog, verzorgt de wijn,- en gastronomie lessen.
Betty Koster, eigenaresse van L'Amuse, geeft samen met Robèrt de Kaascursus voor Foodprofessionals.
Jeroen Goossens is verantwoordelijk voor Pastry, The Next Level en de opleiding tot Horeca Patissier.

Gastdocenten t/m het schooljaar 2016 waren;
Arthur Tuytel (patisserie), Jeroen van Oijen ( Gastronomixs), Peter Meurs (IJssculpturen), Jacco Spil (cacaoschilderen), Coos Gijzenij (suikertrekken), Suzanne Kruithof (suikerbloemen), June Twelves (modeleren), Colette Peters, (Topsy Turvy technieken), Marianne Koorn, (taartontwerpen), Rob Schippers,(kookdocent), Paul Heijne (wild en gevogelte),JW van Gelder, (Examinator Cas Spijkers Academy), Jurre de Boer, (Chefkok), Hans Heiloo (patisserie), Rinus Meinders (marsepein specialist), Koppert Cress (Cressperience), De Spaanse Topchefs van de Convivia Slow Food Santa Cruz de Tenerife, Adrián Bruins, Fabian Mora Chinea en Abraham Barroso, Angélique Schmeinck (Inspiratiesessie Smaakvrienden en Culinair Mindmappen), Jeroen van Oijen (Culinair Componeren), SVH Meesterkok Ad Klaassen.


De SVO deskundigen: John Willems (Visspecialist), Frank de Best (Vleesspecialist), Willem –Jan Tilborgs (AGF specialist), Nico Putter (Worstmakerij), Dennis Wever (Algemene vakken), Corrie Mimpen (rekenen) Caroline Couperus (Engels), Simon Klein (Engels), Wilma Bok (onderwijskundige), Conny Korten (projectcoördinator, docent, mentor en BPV-begeleider van de koks-studenten).

De leermeestertraining wordt verzorgd door de mensen van Leermeester.nu

CCB werkt ook samen met KoksOnline waardoor zij de beschikking hebben over een uitgebreid koksnetwerk met veel verschillende specialiteiten. Kortom CCB is niet zo maar een koksschool.

Voor algemene informatie u ons bereiken via het contactformulier.





iTkitchen . Links . Contact