Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Inspiratiesessie van Angélique Schmeinck.

Op 22 maart geeft Angélique Schmeinck een Inspiratiesessie Smaakvrienden en culinair mindmappen.

De meeste foodprofessionals hebben alle aandacht nodig voor het runnen van hun activiteiten. Maar soms zou wat extra inspiratie niet gek zijn.Hoe handig zou het zijn om niet meer te moeten nadenken over wat je vandaag op het menu zet of welke ingrediënten het best bij elkaar passen? Hoe zou het zijn om dat werkelijk voor je te zien…Smaakvrienden is een inspiratiemethode en geeft via de boeken Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit toegang tot een wereld van nieuwe smaakcombinaties, die je ontdekt en creëert aan de hand van overzichtelijke mindmaps van ingrediënten en producten. Met deze mindmaps heb je de inspiratie om smaken te combineren en jouw signature gerechten te ontwikkelen letterlijk voor ogen!

Voor de foodprofessional, is Smaakvrienden hèt onmisbare naslagwerk bij het (snel) zoeken naar verse ideeën voor smaakcombinaties en verfijning in gerechten.
Ontdek tijdens deze inspiratiesessie de voordelen van Smaakvrienden met de methode culinair mindmappen en hoe je er optimaal rendement, inspiratie en voldoening uit kunt halen. 

Angélique Schmeinck
Nederland telt slechts twee vrouwelijke SVH Meesterkoks en één daarvan is Angélique Schmeinck. Haar werkdomein beperkt zich allang niet meer tot de keuken: ze schrijft, presenteert, entertaint, onderzoekt, inspireert, adviseert... alles met en over smaak. Angélique houdt ervan om grenzen te verkennen en te verleggen, voor zichzelf en haar publiek. Dit deed ze jarenlang als bewaakster van een Michelinster, om zich nu vooral te richten tot lezers, luisteraars en luchtreizigers. Met haar CuliAir Luchtballon Restaurant is ze vooral bedenker van culinaire avonturen. Smaakvrienden Fruit is het zesde boek dat van Angélique’s hand is verschenen. Het is het vervolg op de bekroonde titel Smaakvrienden Groenten waarin zij haar unieke methode van culinair mindmappen introduceerde. Begin maart verschijnt het boek ‘Impress your Friends’, naar het gelijknamige succesvolle programma op 24Kitchen dat Angélique presenteert. 

Ook is Angélique een van de vaste gezichten van 24Kitchen Television waar zij ondermeer het programma ‘The Taste of Cooking’ en ‘Impress your Friends’ presenteert. Vakgenoten en professionals uit de food branche inspireert ze met workshops over creativiteit en Taste & Flavour design.

Naar haar website >>>

Aanvang 13.30 uur, vanaf 13.00 uu is er koffie. Verwachte eindtijd 15.30 uur.

Kosten slechts € 45.00 inclusief het boek, Smaakvrienden Groenten of Smaakvrienden Fruit
(t.w.v. € 39,95)
of u kiest één van deze aanbiedingen;

 Smaakvrienden Groenten + Fruit € 77,50 
 Smaakvrienden Groenten + Swingen in de Keuken € 52,50 
 Smaakvrienden Fruit + Swingen in de Keuken € 52,50 
 Smaakvrienden Groenten + Fruit + Swingen in de Keuken € 90,00 

 iTkitchen . Links . Contact