Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Koksopleiding 18-01-2018



Bij voldoende belangstelling starten wij 18 januari een nieuwe klas Koksopleiding niveau 2. Maak snel een afspraak om langs te komen om alles te bekijken en te bespreken.
Lees verder >>>

Mallen maken



Om originele patisserie te kunnen maken zijn zelfgemaakte mallen een must.
Leer er alles over tijdens de drie daagse cursus van top patissier Jeroen Goossens.
data: 2, 3 en 4 januari 2018
Lees verder >>>

Opleiding tot Chocolatier



De opleiding tot Chocolatier / Patissier start 17 januari 2018. Ook deze opleiding staat onder leiding van Jeroen Goossens. Stuur een mailtje voor een afspraak en maak kennis met alle ins en outs van deze unieke opleiding.
Lees verder >>>

Bootcamp HorecaPatisserie



Nieuw in ons aanbod! 3 modules Horeca Patisserie. Elke module bestaat uit 5 lessen (één les per week op woensdag).
Wat kan je verwachten: Grand dessert onderdelen, buffet onderdelen, longueurs, à la carte desserts, verrines, dessert aan tafel, decoraties als tuilles, chocolade-, vers fruit en showelementen. Lees Verder >>>

Kaas- en Wijncursus



CCB biedt ook opleidingen in verschillende culinaire specialisaties. Deze staan o.l.v. TV-kok en sommelier Robèrt Verweij. 

Wijncursus    start   8 januari 2018
                      van 19.00 u - 22.30 u.
Gastronomie start   8 januari 2018
                      van 13.00 u - 16.30 u.
Kaascursus   start 19 februari 2018
                      van 10.00 u - 17.00 u.

De Chemie van het koken



In deze cursus neemt dr Maurits de Klepper je mee naar de chemie en praktische wetenschap van het koken. Tijdens deze cursus leer je beter te begrijpen wat er gebeurd tijdens de bereiding en wat de gevolgen zijn van de keuze van je ingrediënten.  Op de foto Maurits (l) in gesprek met zijn grote inspirator Harold McGee. Lees verder >>>

Patisserie opleiding 2017



U kunt nu inschrijven voor het nieuwe schooljaar. Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen om alles te bekijken en te bespreken. Lees verder >>>

Koksopleiding in Houten



Sinds een aantal jaren werkt CCB intensief samen met SVO vakopleiding food.
Eind augustus start de koksopleiding op niveau 2 en 3 in de SVO-locatie, Sleepboot 2 in Houten.
Bezoek de open dagen of maak vrijblijvend een afspraak.
lees verder >>>

Pastry, "The Next Level".



Pastry, The Next level, is een patisserie opleiding voor de gevorderde patissier o.l.v. Jeroen Goossens. In vakkringen behoeft Jeroen nauwelijks introductie.
Lees Verder >>>

Reserveren Menu



Vanaf 19 september bent u weer van harte welkom op dinsdag, woensdag en iedere tweede zaterdag van de maand om heerlijk te komen dineren.
Lees hier meer >>>

Op dinsdag en woensdag kunt u ook dineren op de Sleepboot 2 in Houten.
Klik hier om direct te reserveren >>>

Studenten in de Spotlight



In deze rubriek willen wij u graag voorstellen aan een aantal van "onze" mensen.
Als student al uit het juiste hout gesneden, inmiddels vakmensen waar wij super trots op zijn en die wij dus in alle opzichten van harte aanbevelen. lees verder.

Koks opleiding Niveau 2 en Zelfstandig Werkend Kok Niveau 3,
Koksopleiding Niveau 4, GRK of Leidinggevende?

Vacatures



Er is een enorm tekort aan koks in ons land. Met deze rubriek hopen wij een steentje bij te dragen aan het verbinden van fijn personeel en goede werkgevers. Lees verder >>>




iTkitchen . Links . Contact