Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Sterrenchef Jozua Jaring verbonden aan CCB

Met ingang van het nieuwe schooljaar komt Sterren Chef Jozua Jaring het CCB team van docenten en praktijkbegeleiders versterken. Hij gaat de studenten van de opleiding Gespecialiseerd Kok (N4) begeleiden. Jaring is patron-cuisinier van het met een Michelinster bekroonde restaurant Ratatouille in Haarlem.

Het succesvolle restaurant van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Michelin noemde het  restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker.

CCB prijst zich zeer gelukkig met deze samenwerking, want al jaren werkt zij samen met o.a. Top Patissier Jeroen Goosens en met Jozua Jaring is het culinaire plaatje compleet.






iTkitchen . Links . Contact