Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Geslaagden schooljaar 2014-2015

20 juni j.l. deden de niveau 4 koks hun proeve van bekwaamheid. Hiervoor organiseerden zij een pop-up restaurant in de kas van Opperdoezer Ronde koning Hero "Power to the Pieper" Stam. Nadat ze zich de afgelopen jaren hebben bekwaamd in de verfijnde kookkunsten besloot het team terug te keren naar de roots van de gastronomie. Hiermee hebben ze het zichzelf alles behalve makkelijk gemaakt. Een restaurant neerzetten op een plek waar (behalve de mooiste producten) niets is, is een waanzinnige uitdaging. Zelf aardappelen rooien, aardbeien plukken en eieren rapen is dan nog het minste werk.

De ruim zeventig gasten genoten met volle teugen van het zes gangen diner met als thema "Uit de Hollandse klei" en beloonde het team dan ook met een staande ovatie.

De examinatoren Ron Kinkelaar en Willen-Jan Tilborghs beloonde de vier chefs dan ook met hoge cijfers.

Resultaten niveau 4 koks 2e jaars
Aantal geslaagden 4
Gemiddelde cijfers: Alex Jansen 9.8, Marga Zwarthoed, Thom Dijkstra en Robert Peereboom scoorden  een 9.6

Ook de overige studenten scoorden geweldig, hier een overzicht.

Resultaten niveau 4 koks 1e jaars KTT patisserie
Aantal geslaagden 10

Resultaten Horeca Patissiers
Aantal geslaagden 8, 3 mogen nog herkansen
Hoogste gemiddelde scores,

Resultaten The Next Level patisserie
Aantal geslaaden 8, 3 mogen nog herkansen
Hoogste gemiddelde scores, Marijke Blekman 7.7. Estephan Meijer 7.6, Mascha Buiting 7.5

Resultaten niveau 3 koks
Aantal geslaagden 29,  2 moeten er herexamen doen.
Hoogste gemiddelde scores, Henk van der Weijde en Dennis Akker 8,8

Resultaten niveau 2 koks
Aantal geslaagden 29,  2 moeten er herexamen doen.
Hoogste gemiddelde scores, Renee Padding 9,3, Roos Loerakker 9,2,  Remi Wijkstra, Iris Broekarts 9,0

De uitslag van de 77 studenten van de patisserie opleiding 1e jaars, laat nog even op zich wachten. Hun portfolio assesment is nog in vole gang.






iTkitchen . Links . Contact