Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Culinair met AGF

Nieuw in ons aanbod "Culinair met AGF".
Groenten gaan een steeds belangrijkere rol spelen in onze voeding, het aantal vegetariërs groeit, de 80/20 regel in de betere restaurants zet door, groentespeciaalzaken verkopen steeds meer verse, gezonde maaltijden en ook supermarkten en de vakhandel breiden hun activiteiten uit want "Blurring is booming". 

Deze opleiding wordt verzorgd door SVO docent en AGF specialist Willem-Jan Tilborghs i.s.m. de CCB docenten.

Op het programma staan;

Productkennis,
Aardappelen, groenten, kruiden, kiemgroenten, paddenstoelen, hard fruit, zacht fruit, zuidvruchten, citrusfruit, noten en exoten.

Productontwikkeling,
Trends, Foodparing, Gastronomixs en richtlijnen voor de  promotie en calculatie.

Kooktechnieken,
Klassieke en moderne bereidingswijzen tijdens de praktijklessen.

Gezondheid,
Voedselveiligheid, gezond eten, diëten en de allergenenwet.

Doelgroep
Koks, AGF medewerkers, Cateraars en Traiteurs maar ook fastfoodspecialisten kunnen hier hun voordeel mee doen.

Duur: 8 lesdagen, data nog niet bekend.

 

Wij hebben voor deze spreiding gekozen om zoveel mogelijk seizoenen te kunnen behandelen.

Kosten:
€ 995.00 vrij van btw, incl. koffie, thee, fris gedurende de dag en een warme maaltijd.

Het dragen van kokskleding is verplicht.

Klik hier om je aan te melden >>>

 

 






iTkitchen . Links . Contact