Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Debbie Kreike

Door mijn vele reizen is een ongeremde interesse ontstaan voor eten. Niet alleen voor de bereiding maar ook voor de presentatie en de tradities er om heen. Sinds 2009 ben ik werkzaam als freelance grafisch vormgever. In die tijd was ik steeds vaker op zoek naar een manier om mijn passie voor eten te combineren met mijn creativiteit. Uiteindelijk besloot ik in 2012 om mij aan te melden voor de koksopleiding. Wat een geweldige beslissing! Omgeven door mensen met de zelfde passie en gedrevenheid, kregen mijn ambities steeds meer vorm. Inmiddels ben ik al weer enige tijd de trotse eigenaar van een diploma voor zelfstandig werkende kok N3. Met deze vergaarde keukenkennis en de nodige creativiteit doe ik naast grafische vormgeving nu ook food design. Ik ontwikkel foodconcepten en doe de foodstyling voor verschillende bedrijven. En zo nu en dan genieten mijn handen van een glansrol in een foodfilm.
 
Waarom ik voor het CCB koos? Als dertiger heb je geen zin om in een schoolbank te zitten waar je zelf veruit de oudste bent. In het CCB studeren koks van alle leeftijden met ieder zijn / haar eigen achtergrond. Je zult er niet aan je handje meegenomen worden in de wondere wereld van de keuken. Er is een hoge mate van zelfstandigheid vereist, maar daar krijg je wel de vrijheid voor terug om er alles uit te halen wat jij wilt. Docenten staan dan ook altijd voor je klaar en inspireren je met hun vakkennis.
 
Mijn vooraf gestelde doel om de professionele keukentechnieken eigen te maken is ruimschoots behaald. En nog mooier; ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Het was een geweldige tijd bij het CCB. Er zijn nog steeds momenten dat ik graag weer even in die keuken zou willen zweten met mijn medestudenten.
 

CCB over Debbie;
Trefwoorden voor Debbie zijn, creatief, teamspeler, out of the box denker en gedreven.  De passie spat van haar borden. Dat hard werken tot succes leidt bewijst Debbie zeker. Haar wens weer eens met medestudenten te zweten in de CCB keuken, willen wij dan ook meer dan graag vervullen bij de opleiding tot Gespecialiseerd Kok Niveau 4.

Volg Debster design op facebook >>>
iTkitchen . Links . Contact