Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

André Slotboom

Als docent bij SVO Vakopleiding Food geef ik op school les aan leerling slagers en verzorg ik trainingen op het gebied van klantgericht handelen, voedselveiligheid en voedingsleer.
Ik heb van SVO de mogelijkheid gekregen om me ook op een ander vakgebied, het koks vak, te gaan specialiseren om bij SVO Zwolle de slager/traiteur opleiding te gaan verzorgen.
Gezien de verschuiving in het assortiment van slagerijen een bewuste keuze; veel slagerijen gaan zich steeds meer richten op het traiteur assortiment.

Mijn koksopleiding heb ik gevolgd bij het Culinair Centrum Beverwijk.
Een praktijkgerichte opleiding, die wordt begeleid door professionele koks/docenten waarbij alle facetten van het koks vak behandeld worden. De demonstraties van de docenten, de interactie tussen de studenten en het  in teamverband koken voor betalende gasten maken van elke lesdag een zeer leerzame dag.

Ik geef nu sinds twee jaar les aan leerling-traiteurs bij SVO Zwolle en ervaar dagelijks dat ik veel profijt heb van hetgeen ik bij CCB heb geleerd.


CCB over André,
Het koksvak kent vele kanten, een kok is o.a. ook een beetje bakker, patissier, traiteur, AGFman, visboer, poelier en slager. Hoe fijn is het dan als een gedreven vakman als André bij jou op les zit. Zijn rol als student wisselde hij dan ook vaak (met veel plezier)  af met zijn rol als docent op het moment dat er vlees op de werkbanken lag. Het is een fijn  idee dat hij nu ook zijn kokskennis overdraagd aan jonge traiteurs.

Wij missen hem nog dagelijks.
iTkitchen . Links . Contact