Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Jeroen van de Heuvel

Mijn naam is Jeroen van den Heuvel, Docent consumptieve beroepen op ROC de Leijgraaf op de locaties, Cuijk, Oss, Veghel.
In het schooljaar 2012-2013 heb ik namens de Leijgraaf de basis cursus patisserie mogen volgen bij het  Culinair Centrum Beverwijk. De voornaamste reden waarom ik deze cursus heb gevolgd is omdat mijn passie bij de patisserie ligt. Met de kennis die ik in het CCB heb opgedaan heb ik een mini-patisseriecursus ontwikkeld voor onze niveau 2 leerlingkoks op ROC de Leijgraaf. Inmiddels drie jaar verder zijn onze leerlingen super enthousiast over de lessen "patisserie" en zijn er al verschillende leerlingen die door de patisserielessen zijn gestimuleerd om ook de basiscursus patisseriecursus te volgen op het CCB. Zelf wacht ik nog op toestemming om wellicht in het schooljaar 2016-2017 The next-level te gaan volgen op het CCB.

CCB over Jeroen.
Als koks / patissiers zonder geheimen is dit één van onze mooiste complimenten. Vakdocenten die bij ons op les komen om daarna hun opgedane kennis te delen met de jeugd. Jeroen, je bent meer dan welkom op TNL.
iTkitchen . Links . Contact