Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Ruben van Trigt

Ik ben Ruben van Trigt, werkzaam bij Top's Edelgebak in Bilthoven. Toen ik op mijn 14e begon met een bijbaantje bij Van Der Valk Houten, werd al snel duidelijk dat patisserie echt mijn ding was. Zodra ik mijn HAVO diploma haalde ben ik op zoek gegaan naar een goede praktijkgerichte opleiding. Bij ROC's vond ik die niet en toen kwam ik toevallig bij CCB terecht: een gouden greep! Na de basis opleiding heb ik de Next Level, de Chocolade opleiding en de Bootcamp desserts gevolgd. Top opleidingen onder de bevlogen leiding van Jeroen Goossens, met wie ik in januari de Dobla Pastry Battle 2018 gewonnen heb. Mijn doel is om uiteindelijk de wereldtop van de patisserie te bereiken. De kennis die ik tijdens de patisserie opleidingen van CCB opgedaan heb vormen daarvoor een goede basis denk ik.

CCB over Ruben.
Als wij het over 'die jeugd van tegenwoordig' hebben zijn we vervuld van trots, want "wij hebben / hadden jonge studenten zoals Ruben".
Talent en ambitie? absoluut,  maar nog belangrijker een harde werker, gedreven en een doorzetter.

Het jaar is net begonnen en Ruben wint niet alleen met Jeroen de Dobla Award maar haalt ook de 1e prijs in de categorie patisserie op het Eventt Culinair in Assen.

Die wereld top gaat er echt wel komen.
iTkitchen . Links . Contact