Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Jan Buursma

Al tijdens zijn studie Zelfstandig werken kok N3 richtte Jan zijn eigen bedrijf Smaakwerk op. Dit om smaak te geven aan mensen en hun werk. Met Smaakwerk geeft hij de training “ Smaak-Werkt ”. Een training waarbij hij koken als metafoor gebruikt voor de processen in de organisaties. In 2011 is hij gestart met het organiseren van Culinaire reizen naar Sardinië.

Koken op Sardinie!
Een van de koks van het CCB van het 1e uur, Jan Buursma, organiseert samen met de Sardinees Lucio Prias een kookreis naar Sardinie.  Uit de steenoven bij het huisje van Lucio, op het platteland van Sardinie, maak je daar in 3 workshops mooie Italiaanse gerechten. Maar natuurlijk gaan jullie ook jullie de slag met de Sardinese keuken. In oktober staat de reis in het teken van de olijfolie. We bezoeken een olijfproducent en gaan op bezoek naar Sella & Moska, een prachtig wijnhuis in Alghero.

Voor de relaties van het CCB wordt deze reis aangeboden voor 595 euro i.p.v. de 745 euro die de reis normaal kost. Dit bedrag is inclusief overnachtingen en ontbijt, excursies, lunches, eten en drinken op de kookdagen.

Bijkomende kosten zijn de vrije bestedingen op de vrijde dag eventuele autohuur en de vlucht (via Ryanair is dat vaak minder dan 100 euro voor een retourtje Eindhoven - Alghero/Sardinie).

Voor meer informatie en foto's kan je terecht op  www.smaakwerk.nl onder kookreizen.

Jan over CCB;
Na jaren vergaderen en praten op mijn werk heb ik in 2008 het besluit genomen meer met mijn handen te gaan doen. Het CCB sprak mijn aan door de uitstraling en hun mensgerichte aanpak. Bij het CCB heb ik het echte koken geleerd. Een goede praktijkgerichte opleiding met gepassioneerde vakmensen en de broodnodige humor. Je wordt geïnspireerd en krijgt sturing indien noodzakelijk. De basis van de opleiding is de vrijheid en de ruimte om te leren en te leren koken. Daarnaast geven de bijzondere events die Fred Colli organiseert het altijd een bijzonder karakter.
Naar zijn website >>>

Opleidingen bij het CCB;
Kok niveau 2 (2008-2009)
Zelfstandig Werkend Kok niveau 3 (2009-2010)
Leermeester (2010)
2011 Kaascursus
2012 Wijn Swen 2
iTkitchen . Links . Contact