Koksopleidingen Noord-Holland Koksopleiding
Patisserie opleiding - workshop - cursussen
Wijncursus
Kaascursus

Patrick & Sascha

Sascha Twigt komt oorspronkelijk uit de communicatie evenementen branche waar ze werkte als Projectmanager en Patrick van Drie was Art Director voor reclamebureaus in Amsterdam, Slovenië en Argentinië. Tijdens de patisserie opleiding gooiden zij het roer volledig om. In maart 2011 richtte hun bedrijf Poptasi Pastry op en precies één jaar later, op 20 maart a.s, openen zij op "Pierre Herme's Jour du Macaron" hun eerste winkel.

Opleiding in CCB
Patisserie cursus 2010-2011

Patrich en Sascha over CCB
In Culinair Centrum Beverwijk leerden we niet alleen alle basis vaardigheden en technieken maar ook dat als je serieus iets wilt bereiken in de patisserie je veel moet oefenen. En dat hebben we gedaan:)

In de loop van het jaar hebben we met vijf mede studenten de club Junior Patissiers Amsterdam opgericht. Wekelijks werkten we aan eindopdrachten, recepten of oefenden we nieuwe technieken.

Door één foto bij een artikel in het magazine Patisserie & Desserts, vielen we voor de charme van macarons. Je kunt er eindeloos veel creativiteit in kwijt, in zowel smaak, kleur als creatie. Vanaf dat moment besloten we dat we de macaron wilden masteren.
En zo geschiedde het. In maart 2011 zijn wij Poptasi Pastry begonnen.

Nog voordat we ons diploma hadden behaald, was Pathé bioscopen onze eerste klant.
Holland Casino volgde snel. Maar ondanks de drukte komen wij nog wekelijks met onze vrienden Junior Patissiers samen.

"The only way to do great work, is to love what you do" (Steve Jobs). En dat is precies wat wij doen.
Naar hun website >>>
iTkitchen . Links . Contact