Tel. 0251 292 350
info @ culinaircentrumbeverwijk.nl
Aanmelden/Inschrijven Cursisten
Toggle navigation
Home
Over Ons
Reglement
CRKBO
Privacy Policy
Onze studenten
Menu koksopleiding
Opleidingen
L'Equipe CCB
MBO-Koksopleiding N2
MBO-Koksopleiding N3
MBO-Koksopleiding N4
Patisserie Opleiding
Chocolatier
Bootcamp HorecaPatisserie
Patisserie The Next Level
Vak Opleiding Kok N2
Vak-opleiding ZWK N3
Vak-opleiding GRK N4
Cursussen
Wijncursus
Kaascursus
Gastronomie
De Chemie van koken
Mallen maken
Subsidies
Workshops
Kookfeestjes
Presentatie techniek
Foto's
Contact
Contact Formulier
Routebeschrijving
Link Partners
Eet bij ons
×
Search
Patisserie 2008-2009 module 6
Module 6 gaat over siervakken. Suikertrekken en blazen, cacaoschilderen, ijssculpturen, boterbeelden en dragant. Suikertrekken wordt door de meeste cursisten als het moeilijkste onderdeel ervaren.