Met deze drie daagse cursus van Jeroen Goossens wil het CCB het beste van twee werelden, Horeca en Patisserie, bij elkaar brengen.
Wat kan je verwachten: Hoogwaardige patisserie producten die je in relatief korte tijd kan produceren. Diverse recepturen worden verwerkt in Desserts op bord, Buffetpatisserie en Frivolitee's.
Doelgroep: Koks, brood en banketbakkers, patissiers, ZZPers, vakmensen / ondernemers in de Horeca, Bakkerij en aanverwanten, die patissier zijn / willen worden in de Horeca.
Toelatingseisen: Kandidaten bezitten diverse basisitechnieken zoals het bereiden van biscuit en deegsoorten, mousse en bavaroise en kunnen chocolade tempereren. Ter voorbereiding ontvang je een paar basis recepten die je meeneemt naar de eerste lesdag.
Op de foto's een impressie van het niveau.
Wijzigingen voorbehouden.
Kosten
Kosten: € 395.00. (3 dagen) (Oud) Studenten van CCB betalen € 330.00 *) inclusief lunch, koffie, thee en fris.